van Efficiënt

naar Productief
in één dag

Werk jij in een kantooromgeving? En wil jij effectiever worden in het communiceren, focus houden op je werkzaamheden, prioriteiten stellen, grenzen aangeven, time-/ energiemanagement, verwachtingen managen?

Diamant

VAN EFFICIENT NAAR PRODUCTIEF – IN ÉÉN DAG

Wat is het verschil tussen Efficiënt en Productief?

Efficiency draait om hetzelfde doen met zo min mogelijk middelen. Met de besparing van de tijd kun je van hetzelfde nog meer doen.

Productiviteit draait om slimmer werken (niet om harder werken). Uiteindelijke waarde leveren voor de klant in plaats van iets voor jezelf heel efficiënt te doen.

Ik ben vandaag heel efficiënt bezig geweest met de powerpoint opmaken

versus

Ik heb vandaag mijn ideeën getoetst bij collega’s waarna ik de feedback heb verwerkt in de powerpoint

Beide zul je nodig hebben in de organisatie waarin je werkt. Om uiteindelijk de feedback te verwerken van je collega’s kun je uiteraard efficiëntie wel gebruiken. Zo is er op elk thema een verschil te maken om jezelf effectiever in te zetten als instrument.

Welke thema’s worden er behandeld in deze workshop?

Communicatie, Luisteren & Verwachtingen managen
Hoe vaak heb je hier mee te maken op het werk? Hoe bewust luister jij naar een ander? Slimmer worden in de manier van communiceren levert je direct betere gesprekken en samenwerking op.

Prioriteren, Focus en Grenzen aangeven
Hoe goed organiseer jij jezelf? Loop jij achter de feiten aan of pak jij zelf de regie? Slimmer hiermee omgaan levert je direct meer controle en rust op (minder stress).

Time-/ energiemanagement
Hoe verdeel jij je werkzaamheden over de week heen? Door bewust om te gaan met je tijd en energie, levert je dit direct meer energie op en ben je minder vermoeid aan het einde van de dag.

—-> Normaal voor 475 euro ex btw —> nu éénmalig voor 97 euro ex btw inclusief lunch! Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wil jij ook effectiever worden in je persoonlijke organisatie? Meld je dan nu aan via onderstaand inschrijfformulier.

Naast deze workshop bieden we ook een 1 op 1 programma in 4 weken aan waarbij wordt ingezoomd op de talenten en hoe deze optimaal te benutten en de valkuilen maximaal onder controle te krijgen. “van Efficiënt naar Productief in 4 weken

Meld je aan!

Ik kies voor de éénmalige aanbieding van 475 naar 97 euro ex btw op zaterdag 17 september 2022 *
Ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen op www.verblinker.nl/algemene-voorwaarden en ga hiermee akkoord *