van Efficiënt

naar Productief
– in 4 weken

“in 4 weken je authentieke “ik” ontdekken en je talenten en valkuilen maximaal in balans krijgen”

Uitblinker

VAN EFFICIENT NAAR PRODUCTIEF IN 4 WEKEN

In één maand gaan we in 4 sessies van 1 op 1 gesprekken inzoomen op de identiteit van de medewerker.

“Persoonlijke groei begint met bewustwording van eigen talenten en valkuilen.”

Hoe krijg je nu een optimale balans waarbij je je talenten maximaal benut en je valkuilen onder controle krijgt?

De volgende stap na het verkrijgen van inzicht vanuit de Krachtmeting is het verder door ontwikkelen van je medewerkers.

In 4 weken een concreet en meetbaar resultaat zien, hoe? Door middel van 4 slijpsessies van ieder ongeveer twee uur.
We kijken naar ambities, waarden, talenten en energiegevers. Hiermee wordt bewustwording van eigen krachten gecreëerd. Vervolgens gaan we aan de slag met de krachten en het ontwikkeldoel. Hierna weet je medewerker zelf hoe het doel effectief behaald wordt.

Tijdens een eerste slijpsessie gaan we samen met de uitblinker en een leidinggevende concreet kijken naar de ontwikkelvraag. Welk probleem is er, hoe vaak komt het voor, wat is de frequentie, wat is de impact van het probleem en wat wil de medewerker met deze een eventuele tijdwinst gaan doen. Dit zijn vragen die we vooraf helder in kaart brengen. En hiermee toetsen we in de laatste slijpsessie hoeveel voordelen dit de medewerker en je bedrijf heeft opgeleverd.

“Een besparing van 20 minuten per dag levert jaarlijks al een voordeel van 80 uur op. Tijd die je elders in kunt zetten.”

Kortom, we maken de verbetering van de “Human Skills” (Sinek, 2021) concreet en meetbaar, zodat je de Return on Investment direct kunt berekenen.

Directeur: Wat als we investeren in onze mensen en ze gaan daarna weg? HR Manager: Wat als we het niet doen en ze blijven? (Omdenken, 2013)

Ben jij bereid om te geld te verdienen in de vorm van productiviteit bij je medewerkers en zo je bedrijf te laten groeien?

Naast het 4 weken programma, bieden we nu ook het programma in één dag aan: “van Efficiënt naar Productief – in één dag

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wil je meer tools om inzicht te verkrijgen in je medewerkers? Download dan nu het HR Skill Matrix Dashboard en de Whitepaper: “In 4 stappen meer geluk in je organisatie” of een Persoonlijk Ontwikkelplan via DOWNLOADS!

Get in touch!