Krachtmeting

“Diamanten stralen krachtige energie uit die de werking van andere edelstenen versterkt. Ze brengen je naar een hoger niveau

DE KRACHTMETING

Tevreden medewerkers die in hun kracht staan zorgen voor een betere efficiency en krachtige resultaten. Weten wat er speelt en zo het potentieel van je medewerkers volop benutten is belangrijk. Voor hen en voor jou. En het geeft jou als leidinggevende of directie ook meer ruimte om met focus aan de toekomst van je bedrijf te werken.

Hoe kom je daar nou achter, achter het potentieel en wat er speelt? De eerste stap: Zorg voor inzicht!

Check HIER de Visuals die de krachtmeting aan inzicht voor je opleveren.

Na het eerste inzicht vanuit de medewerkers wordt er een tweede inzicht opgesteld. Dat inzicht komt voort uit de observaties van de leidinggevenden/directie.

Hiermee krijg je als directie twee inzichten. Eén inzicht vanuit de medewerkers én een inzicht vanuit de leidinggevenden. Op deze manier heb je enerzijds een crosscheck vanuit de beide perspectieven. En anderzijds kun je snel schakelen door het gesprek met een medewerker aan te gaan. Staat hij/ zij open voor verdere persoonlijke ontwikkeling? Op deze manier ben je proactief bezig. Je voorkomt “gedoe” en verliest geen tijd en energie aan achteraf reageren.

Bijkomend voordeel is dat je erachter komt wat er onder water speelt in je team. En het wordt inzichtelijk wie er mogelijk te veel druk ervaart. Of wie er juist te veel routine of verveling ervaart; potentiële risico’s om te vertrekken.

Kortom, wil je niet langer achteraf blijven reageren op “gedoe”? Doe dan de Krachtmeting voor je bedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wil je meer tools om inzicht te verkrijgen in je medewerkers? Download dan nu het HR Skill Matrix Dashboard en de Whitepaper: “In 4 stappen meer geluk in je organisatie” of een Persoonlijk Ontwikkelplan via DOWNLOADS!

Get in touch!